Grill- og middagspølser:

Vi holder på å utvikle nye pølseresepter, derfor selger vi flere pølser som "beta-versjoner". Alle pølsene inneholder kjøtt fra Fjellgris fra Valdres, og gammalnorsk spælsau. Prisen varierer mellom ca 200-250 kr pr kg.

Meskepølse. Urøkt grill-/middagspølse av bratwürst-type,

Peispølse. Røkt og krydret grill-/middagspølse

Skogspølse. Urøkt grillpølse med urtepreg og oregano

Sankepølse. Urøkt bratwurst med øl og hel karve.

Bålpølse. Røkt grillpølse med tydelig chilli og ost.

Kjøtt av økologisk gammalnorsk spælsau (frossent):

Det varierer gjennom året hvilke stykningsdeler vi har tilgjengelig. Det beste utvalget i lammekjøtt har vi sent på høsten, men vi har normalt stykningsdeler av både sau og lam hele året. Vi skjærer selv ned delene i Størhuset på tunet. Vi har for tiden ikke mulighet for å selge innmat.

Prisene varierer fra fårikålkjøtt av sau eller lam til 160 kr/kg til indrefilet av sau til 500 kr/kg.

Burger:

Bukkburger. ca 200 g pr burger.  Kun renskåret kjøtt av gammalnorsk spælsau vær

Bærteburger. Ca 200 g. pr burger. Kun renskåret kjøtt av gammalnorsk spælsau søye

 

Hvordan handle hos oss?

Alt gården produserer selges direkte til privatpersoner. Varer bestilles og hentes i Størhuset på gården etter avtale. Det er også mulig å handle ved flere av de lokale REKO-ringene i Grünerløkka (Oslo), Vålernega (Oslo), Nittedal, Lørenskog, Lillestrøm, Årnes og Jessheim. Ved større bestillinger kan vi ordne hjemlevering i lokalområdet.

Som alltid ved kjøp direkte fra bonden, vil det variere gjennom året hvilke varer som er tilgjengelige. Her finner du en oversikt over hva vi pleier å ha tilgjengelig.

Ønsker du å handle, tar du kontakt på messenger til Kværner gård, e-post eller telefon, og avtaler henting i Størhuset på gården.

 

Økologisk spekemat:

Røkt og urøkt fenalår av både lam og søye ca 2-3 kg kr 400/kg

Både røkt og urøkt pinnekjøtt. 2 kg pr pakke. Vi bruker deler av både side, nakke og bog. Pinnekjøttet kan normalt forhåndsbestilles fra starten av november, for utlevering i første halvdel av desember. kr 350/kg.

Cart